Naša chuť, váš štýl: spravíme vám obaly na mieru | BEELOL - beeLOL

Naša chuť, váš štýl: spravíme vám obaly na mieru

Naša chuť, váš štýl: spravíme vám obaly na mieru

Čo by ste povedali na to, keby medové lízanky a cukríky vyzerali presne podľa vašich predstáv? U nás v BEELOL ponúkame možnosť výroby obalov na mieru. Či už potrebujete okrúhle nálepky na lízanky, etikety na vrecká cukríkov alebo nálepky na dózy, kontaktujte nás. Určite niečo originálne a pekné spolu vymyslíme, vyrobíme.

Čo sme už pre našich zákazníkov vytvorili?

  



Pozornosť pre firmy

Azda najčastejšie vyrábame etikety na mieru s logami firiem. Takto prispôsobené lízanky a cukríky sa potom skvelo hodia ako darček k objednávkam pre zákazníkov, alebo ako reklamné predmety na teambuildingy či promo akcie.






Skrášlenie detskej oslavy a podujatí

Obzvlášť deti sa potešia sladkým maškrtkám, ktoré môžete oživiť podľa seba. Ideálne sú lízanky do ruky, napríklad s menom oslávenca na narodeninovej akcii, alebo s milým obrázkom či symbolom. Napríklad vlastnoručnej nakresleným.






Darček pre hostí na svadby

Čo tak povýšiť svadbu o úroveň vyššie milou pozornosťou pre všetkých pozvaných? Sme ochotní spraviť kompromis nie len pri etiketách na mieru, ale aj v štýle našich obalových riešení, akým je napríklad biely papierový obal na lízanky.





Dizajny na mieru. Ako na to?

Pokiaľ máte záujem o lízanky či cukríky na mieru, kontaktujte nás. Po dohode budeme od vás potrebovať požadovaný dizajn v dobrej kvalite, ideálne vo formáte pdf. Disponujeme tlačiarňou, na ktorej vám etikety vytlačíme a následne vám tak vieme prispôsobiť lízanky, cukríky alebo aj papierové dózy.

Rýchlo, ľahko, chutne a ekologicky – presne tak môžete mať vaše personalizované medové lízanky a cukríky. 

Lizatko ikona

hand made produkty

prírodné suroviny

skúsenosti

originalita

Trnavské Športové Centrum, s.r.o., Starohájska 9/C, Trnava 917 01, +421908578708, beelol@beelol.eu