Medzinárodný deň žien a ich úspešných mužov - beelol

Medzinárodný deň žien a ich úspešných mužov

Medzinárodný deň žien a ich úspešných mužov

Hovorí sa, že za každým úspešným mužom stojí žena. Tá by totiž mala svojmu mužovi oprať a vyžehliť košeľu, aby vyzeral reprezentatívne. Nemala by ho vyrušovať pri práci, iba mu priniesť šálku kávy. Mala by mu darovať pekné hodinky, aby si jeho okolie povedalo – páni, to je ale úspešný muž!

...niečo tu nesedí, však?

Čo vlastne znamená okúsiť skutočný úspech v živote? Nie sú to materiálne veci a ani prestíž. Je to pocit šťastia, ktoré pre každého z nás predstavuje niečo iné. No v drvivej väčšine sú to práve tie veci, ktoré sa nedajú kúpiť, pričom gro tvorí hlavne láska. Ako vyzerá úspešný muž, za ktorým stojí žena, podľa tohto nového vzorca?

Úspešný muž je ten, ktorému dá žena pri odchode do práce bozk a popraje mu pekný deň. Je to ten, ktorému doma všetko akoby zázrakom funguje – v chladničke je vždy jedlo, v skrini čisté oblečenie, deti sú v bezpečí a spokojné. Je to ten človek, ktorý môže žene povedať všetko – a ona mu bude vždy oporou. Môže sa spýtať na čokoľvek, a vždy dostane radu od srdca, ako protipól k jeho praktickosti. Je to skrátka niekto, ktorého bezpečný prístav je vždy naporúdzi a spolu sú ten najsilnejší tím. A preto by sme nemali zabúdať na to, akú veľkú časť mužského sveta žena skutočne tvorí. A platí to aj opačne...

Nezabudnite 8. marca na MDŽ oceniť ženy, ktoré vždy stoja po vašom boku. Nezáleží pritom, či je to mama, sestra, partnerka či dcéra. 8. marec je dňom všetkých výnimočných žien, ktoré si zaslúžia vašu lásku a jedno veľké „ďakujem“.

Lizatko ikona

hand made produkty

přírodní suroviny

zkušenosti

originalita

Trnavské Športové Centrum, s.r.o., Starohájska 9/C, Trnava 917 01, +421908578708, beelol@beelol.eu