Medové lízanky a cukríky: originálny darček zo Slovenska | BEELOL - beeLOL

Medové lízanky a cukríky: originálny darček zo Slovenska

Medové lízanky a cukríky: originálny darček zo Slovenska 

Lízanky a cukríky BEELOL v sebe spájajú úctu k zdraviu, k prírode aj k slovenským tradíciám. Nie len, že pracujeme s medom od slovenských včelárov, na korene odkazujú aj niektoré dizajny našich kompostovateľných obalov. Výlučne prírodné suroviny, ekologické balenia a folklórny motív - ak hľadáte 
originálny darček zo Slovenska, u nás ste na správnom mieste.


CUKRÍKY 70g Cukríky eko 70g srdiečko folklór

Milá pozornosť, ktorá poteší skutočne každého. Cukríky 70g  patria medzi naše najpredávanejšie produkty. Etiketa s folklórnym srdiečkom je kompostovateľná rovnako ako celé papierové vrecko. Vo vnútri nájdete cukríky v originál medovej príchuti jednotlivo zabalené v kompostovateľnej fólii.


Lízanky s nálepkami srdiečko folklór


MEDOVÉ LÍZANKY  

Ovocný či bylinkový mix lízaniek, ktoré sú skrášlené okrúhlou etiketou s odkazom na slovenský folklór. Môžeme vám nimi naplniť darčekovú dózu, alebo vám ich zabalíme do kompostovateľného papierového vrecka. Lízanky sa skvelo hodia ako malá pozornosť priateľom či kolegom. Podelíte sa s nimi aj vy?  



Dóza srdiečko folklór


DARČEKOVÉ DÓZY

Papierové dózy s rozetou na vrchu sú ako darček perfektnou voľbou. Vieme vám ich naplniť cukríkmi v ľubovoľnej príchuti alebo ovocným mixom lízaniek. Cukríky ponúkame v balení po 200g a aj v menšom po 120g. Dózy s lízankami nájdete v balení po 20ks a po 10ks. Po zjedení sladkého obsahu môžete dizajnovej dóze vymyslieť nové využitie.


Balíčkom cukríkov alebo lízaniek z našej medovo - folklórnej BEELOL edície odovzdáte obdarovanej osobe nielen ručne vyrobený, ekologicky zabalený slovenský produkt, ale aj odkaz na náš bohatý folklór. S ú perfektným suvenírom z dovolenky v horách alebo len tak, pre radosť. Celú kolekciu produktov s folklórnymi srdiečkami nájdete TU. 

Lizatko ikona

hand made produkty

prírodné suroviny

skúsenosti

originalita

Trnavské Športové Centrum, s.r.o., Starohájska 9/C, Trnava 917 01, +421908578708, beelol@beelol.eu