Mikuláš: Tipy na darčeky pre každého | BEELOL - beeLOL

Mikuláš: Tipy na darčeky pre každého

Mikuláš: Tipy na darčeky pre každého

Mikuláš je za rohom a vy premýšľate nad originálnymi darčekmi? Niekedy je ťažké vybrať tie správne, a preto vám ponúkame zopár tipov z našej ponuky, ktoré by mohli potešiť členov vašej rodiny, kamarátov, či kolegov. Načerpajte inšpiráciu, alebo si vyberte darček podľa seba z našej kompletnej vianočnej ponuky.



1.PRE DIEŤA 

Najčastejšie na Mikuláša obdarovávame práve deti. Žiarivým očkám, ktoré si prezerajú plné čižmičky, sa skrátka nedá odolať. Na okne sa 6.12. bude určite skvelo vynímať papierová dóza MIKULÁŠ, SNEHULIAK alebo STROMČEK s ovocným mixom lízaniek. Pokiaľ hľadáte niečo menšie, odporúčame naše tohtoročné novinky – 10ks ovocných lízaniek zabalených v eko fólii, dostupné aj ako dizajnovo pútavé VČELÍZANKY.   


2. PRE MAMU A BABKU 

Rozhodne nič nepokazíte cukríkmi. Pre väčšie gesto odporúčame jednu z našich vianočných dózV prípade, že zháňate len drobnosť, určite potešíte balíčkom cukríkov eko v limitovanom vianočnom dizajne. Ak chcete byť osobnejší, odporúčame siahnuť po dóze s venovaním, napríklad NAJLEPŠEJ BABIČKE. Ak si dózu vyberiete vo variante s lízankami, vieme vám ich skrášliť okrúhlymi vianočnými nálepkami. 




3. PRE OTCA A DEDKA

Či už si vyberiete vianočnú dózu, limitované balenie cukríkov eko alebo dózu s venovaním (v ponuke máme dózy NAJLEPŠIEMU TATOVI NAJLEPŠIEMU DEDKOVI), určite sa rozhodnete správne. Ak je však otec či dedko milovník chilli a chcete vyskúšať jeho odvahu, jednoznačne odporúčame medové cukríky CHILLFERNO. Obsahujú mletú sušenú papričku Bhut Jolokia, ktorá im poriadne prehreje organizmus. Málokto tieto cukríky vycmúľa do konca...zvládne to práve váš tato či dedko?


4. PRE (SPOLU)ŽIAKOV

V jednoduchosti je krása, a to platí aj v tomto prípade. Ovocný mix lízaniek s okrúhlymi vianočnými nálepkami môžete rozdať deťom v triede a každý sa bude tešiť z milého, sladkého darčeka so zimným motívom. Skvelo sa hodia aj ako doplnok do mikulášskych balíčkov. Mlsné jazýčky sa potešia aj balíčku cukríkov eko v niektorom z našich zimných dizajnov.


5. PRE KOLEGOV

Mikuláša si môžete spraviť aj v kancelárii. Rozdajte kolegom balíčky medových cukríkov EKO so zimným motívom, alebo každého potešte lízankou s vianočnou nálepkou . Pokiaľ je vo vašom tíme niekto, s kým si obzvlášť rozumiete a túžite ho obdarovať hodnotnejšie, skvelou voľbou je dóza s venovaním NAJLEPŠEJ KOLEGYNI či NAJLEPŠIEMU KOLEGOVI.


Pustite sa do skúmania našej vianočnej (aj nevianočnej) ponuky. Určite si dokážete vybrať darček pre každého, kto má rád sladké a komu záleží na zložení potravín. Užite si naplno medového Mikuláša, ktorý bude vďaka našim obalovým riešeniam aj ekologický. Prezrite si celú našu vianočnú ponuku lízaniek a cukríkov TU.

Lizatko ikona

hand made produkty

prírodné suroviny

skúsenosti

originalita

Trnavské Športové Centrum, s.r.o., Starohájska 9/C, Trnava 917 01, +421908578708, beelol@beelol.eu