Obohaťte váš vzťah o udržateľné maškrtenie | BEELOL - beeLOL

Obohaťte váš vzťah o udržateľné maškrtenie

Obohaťte váš vzťah o udržateľné maškrtenie

Pri hľadaní sladkostí na Valentína môže byť náročné zorientovať sa v množstve darčekov, ktoré sa na trhu dajú nájsť. Väčšina z nás by chcela niečo, čo dobre vyzerá i chutí a ideálne, ak je to aj ekologické a originálne. Preto odporúčame siahnuť po lízankách a cukríkoch BEELOL, pri ktorých sa môžete spoľahnúť, že spĺňajú všetky tieto požiadavky. Našu valentínsku edíciu nájdete TU.

ČO JE TO UDRŽATEĽNÉ MAŠKRTENIE?

U nás v BEELOL veríme, že je dôležité mať medzi sladkosťami alternatívu, ktorá je šetrná k zdraviu aj k prírode. Preto naše medové lízanky a cukríky obsahujú iba prírodné suroviny, nepridávame do nich žiadne farbivá ani arómy. Zároveň ich balíme do kompostovateľných a recyklovateľných obalov. Pokiaľ vám záleží na zložení potravín a snažíte sa žiť ekologicky, BEELOL je pre vás jasná voľba. S nami maškrtíte udržateľne voči prírode a šetrne voči zdraviu.


Cukríky v krabičke


ORIGINÁLNE DARČEKY, KTORÉ SKVELO CHUTIA I VYZERAJÚ

Vybrať si z našej ponuky darček, ktorý poteší vašich milovaných, je hračka. Našou novinkou je balenie cukríkov ORIGINÁL 120g vo vkusnej papierovej krabičke so srdiečkom

Okrem toho odporúčame siahnuť napríklad po darčekových dózach, ktoré ponúkame v zaľúbenom dizajne so srdiečkami či s osobnými venovaniami. Dáme vám do nich cukríky alebo ovocný mix lízaniek. Lízanky vám môžeme ozdobiť srdiečkovými nálepkami a takéto skrášlené ich viete u nás kúpiť aj v samostatnom balení. Určite tiež potešia balíčky cukríkov eko v limitovanom valentínskom prevedení. Ak budete vyberať niektorú z našich príchutí, odporúčame vám siahnuť po ovocí lásky, ktorým sú jahody.



DARUJTE LÁSKU...Z LÁSKY

Valentín je skvelá príležitosť na to, aby ste povedali vašim partnerom, rodine či kamarátom, ako veľa pre vás znamenajú.
Prezrite si celú našu 
valentínsku BEELOL ponuku a vyberte si ten pravý medový darček pre vašich blízkych. 

Lizatko ikona

hand made produkty

prírodné suroviny

skúsenosti

originalita

Trnavské Športové Centrum, s.r.o., Starohájska 9/C, Trnava 917 01, +421908578708, beelol@beelol.eu